PROJELENDİRME ve MONTAJ

  • SONIHULL Ultrasonik Antifouling Sistemleri Perakende satış ürünleri değildir. Mutlaka Projelendirilmesi gerekmektedir. Bunun için uygulanacak bölgenin çizimleri üzerinden MarkUp yapılır. Bu süreci SONIHULL Abu Dhabi (BAE) ve/veya SONIHULL Coventry (GB) merkezlerinde bulunan Mühendisler yaparlar. Ve MarkUp yine aynı merkezlerde bulunan farklı mühendisliklerin onayından geçer. Gerektiği takdirde proje için Survey talep edebilirler. Bu işlemler tamamlanmadan hiçbir proje için teklif ve fiyatlandırma aşamasına geçilmez. Teknik çalışmaların tamamlanmasından sonra Tekliflendirme yapılır ve sadece SONIHULL tarafından onaylanmış bayiler tarafından montajı yapılır. Montaj sonrası yine sadece SONIHULL tarafından onaylanmış kişiler tarafından devreye alınır ve Garanti süreci başlar.
  • Türkiye için 2022 yılından itibaren tüm bu konularda tek onaylı firma Türkiye Distribitörü VELOK A.Ş.’dir.
  • SONIHULL Büyük bir ailedir. Türkiye’de satın aldığınız sistemi Hamburg veya Singapur limanlarında Montaj yaptırabilirsiniz. Aynı şekilde Yurt dışından aldığınız sistemi biz burada montajını yapabilmekteyiz.
  • SONIHULL Sistemlerinin montajı için havuzlama veya tershane gerekli değildir. 18 saatlik bir yükleme molanızda tüm kurulumu yapıp geminizden ayrılabilmekteyiz.
  • SONIHULL Sistemleri istenildiği anda bir gemiden başka bir gemiye de takılabilmektedir. Şirketinize ait bir gemi satılıp başka bir gemi alındığında gerekli mühendislik çalışmalının akabinde sadece montaj parçalarını (kablo, adaptör, montaj halkası vs..) değiştirerek cihazları yine mühendislik çalışması SONIHULL tarafından yapılmış yeni yerlerine monte edebilmekteyiz.
Copyright © Veloksolutions 2023— All rights reserved.